19.8 C
Athens

Μπακχάρ: Αδύνατο να είμαστε σε ιδανική φόρμα, αλλά θα είμαστε έτοιμοι με τον Ολυμπιακό

Η Μακάμπι Χάιφα έχασε το Super Cup στα πέναλτι από τη Χάποελ Μπερ Σεβά ωστόσο ο προπονητής της, Μπαράκ Μπακχάρ παραμένει αισιόδοξος για τη συνέχεια κάνοντας λόγο για ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Ο Ισραηλιός κόουτς επανέλαβε πως η ομάδα του έκανε εξαιρετική προετοιμασία αλλά τόνισε πως είναι αδύνατο η ομάδα του να είναι σε ιδανική φόρμα σε αυτή τη φάση της σεζόν.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε υπέροχα με πολλές επικίνδυνες φάσεις. Πρέπει να σηκωθούμε ενόψει της Τετάρτης. Ήμασταν πολύ καλύτεροι πιθανότατα στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια, αλλά σε αυτή τη φάση της σεζόν δεν είμαστε κυνικοί. Οι παίκτες είναι ήδη έτοιμοι για την Τετάρτη. Πιστεύουμε ότι κάναμε αρκετά καλή προετοιμασία, ξεκινήσαμε νωρίτερα. Φυσικά είναι αδύνατο να είμαστε σε ιδανική φόρμα σε αυτή τη φάση της σεζόν. Κάποιες από τις αλλαγές ήταν αναγκαστικές, ο Τζαμπέρ τραυματίστηκε και βγήκε εκτός.

Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, θα κερδίζαμε το παιχνίδι και θα πανηγυρίζαμε τώρα, αλλά πρέπει επίσης να ξέρουμε πώς να χάνουμε. Ανεξάρτητα από την είσοδο του Τσερί, όλο το δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Περιμέναμε να περάσει η ώρα και δεν κάναμε αυτά που ξέραμε. Υπήρχε κούραση και μειωμένη αυτοπεποίθηση καθώς κυλούσε το παιχνίδι. Δεν μπορούσαμε να πιέσουμε σωστά, αλλά είχαμε πολλές περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις στα 90 λεπτά», ανέφερε χαρακτηριστικά για την αναμέτρηση και στη συνέχεια μίλησε για τον Πιερό που έχασε το τελευταίο πέναλτι στο ντεμπούτο του και ενώ νωρίτερα στο ματς είχε χάσει μια μεγάλη ευκαιρία:

«Ξέρει να παίζει μέσα στο γήπεδο και δεν είναι λιγότερο γρήγορος από τους άλλους επιθετικούς μας. Όταν μπήκε δεν τελείωσε μια φάση, ας μη βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα. Υπόσχομαι ότι θα δώσει αυτό που θέλουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς