16.4 C
Athens

Ο Ολυμπιακός το παλεύει για δανεισμό του Λουκεμπάκιο από τη Χέρτα

Οι Πειραιώτες ψάχνονται για την ενίσχυση στα εξτρέμ και ο Βέλγος επιθετικός της Χέρτα βρίσκεται ψηλά στα μεταγραφικά τους «θέλω» - Ποια τα δεδομένα για το συμβόλαιό του με την γερμανική ομάδα και την πιθανότητα νέου δανεισμού

O Nοντί Λουκεμπάκιο «παίζει» δυνατά τις τελευταίες ημέρες στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τους Πειραιώτες να ψάχνονται για την απόκτησή του από τη Χέρτα έστω με τη μορφή δανεισμού.

Ο Βέλγος εξτρέμ βρίσκεται ψηλότερα απ’ όλους τη δεδομένη χρονική στιγμή στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής τους γραμμής, αλλά η περίπτωσή του όπως είχε τονιστεί εξ’ αρχής από τον ΑΘΛΟ, παρουσιάζει ορισμένες δυσκολίες.

Η σημαντικότερη από αυτές είναι το ιδιαίτερα «βαρύ» συμβόλαιο με το οποίο δεσμεύεται ο παίκτης με τη Χέρτα μέχρι το 2024, με τους Γερμανούς να θέλουν να εξαργυρώσουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ που επένδυσαν πίσω στο 2019 στον Λουκεμπάκιο για την απόκτησή του από την Γουότφορντ.

Ο περσινός δανεισμός του στη Βόλφσμπουργκ δείχνει σε μεγάλο βαθμό τον δρόμο στον Ολυμπιακό, που σε πρώτη φάση φαίνεται να στρέφεται στην επιλογή δανεισμού, ειδικότερα από τη στιγμή που η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη δεν πέφτει κάτω από τα 7,5 εκατομμύρια.

Ο 24χρονος Βέλγος επιθετικός βρίσκεται επίσης στα ραντάρ των Κλαμπ Μπριζ και Αντβέρπ, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι Γερμανοί, τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει σε επαφές και με τον Ολυμπιακό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς