15 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι στον Γ’ προκριματικό του Champions League

Η UEFA γνωστοποίησε το υπογκρούπ στο οποίο θα ανήκει ο Ολυμπιακός στην κλήρωση της Δευτέρας (18/7), με τους Πειραιώτες να πέφτουν πάνω σε επικίνδυνους αντιπάλους στον Γ' προκριματικό αν περάσουν τη Μακάμπι Χάιφα

Αρκετά νωρίτερα από ότι συνηθίζει, η UEFA γνωστοποίησε τα υπογκρούπ των ομάδων που θα μπουν στην κληρωτίδα για τον Γ’ προκριματικό του Champions League τη Δευτέρα (18/7).

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία έκανε γνωστούς τους πέντε πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού και τη Δευτέρα οι πρωταθλητές Ελλάδας θα μάθουν ποιος (ή ποιοι) εξ αυτών θα βρεθούν στο δρόμο τους αν περάσουν το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα.

Το εντυπωσιακό είναι πως τις δύο από τις πέντε υποψήφιες αντιπάλους του, ο Ολυμπιακός τις αντιμετώπισε την περασμένη σεζόν!

Η Λουντογκόρετς είναι η μία εξ αυτών (την αντιμετώπισαν οι Ερυθρόλευκοι στον Γ’ προκριματικό) και οι πρωταθλητές έχουν ακόμα νωπή την πικρή περυσινή ανάμνηση, με τους Βούλγαρους να φαντάζουν το φαβορί στο ζευγάρι του Β’ προκριματικού με τη Σάμροκ Ρόβερς που είναι και αυτή υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Η άλλη είναι η Σλόβαν Μπρατισλάβας που απέκλεισε ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Europa League και μπήκε στους ομίλους. Οι Σλοβάκοι αντιμετωπίζουν στον Β’ προκριματικό τη Φερεντσβάρος και ο νικητής έχει 33,3% πιθανότητες να βρεθεί στον δρόμο των Ερυθρολεύκων που είναι ισχυροί στη διαδικασία.

Α’ ΥΠΟΓΚΡΟΥΠ

Ισχυροί

  1. Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ) – Ολυμπιακός (Ελλάδα)
  2. Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Σκούπι (Βόρεια Μακεδονία)
  3. Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν) – Ζυρίχη (Ελβετία)

Ανίσχυροι

  1. Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος)
  2. Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) – Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία)
  3. Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) – Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία)

Β’ ΥΠΟΓΚΡΟΥΠ

Ισχυροί

  1. Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)
  2. Ελσίνκι (Φινλανδία) – Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)
  3. Ζάλγκιρις (Λιθουανία) – Μάλμε (Σουηδία)

Ανίσχυροι

  1. Λίνφιλντ (Βόρεια Ιρλανδία) – Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)
  2. Μάριμπορ (Σλοβενία) – Σέριφ (Μολδαβία)
  3. Πιουνίκ (Αρμενία) – Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς