26.1 C
Athens

Στη Θεσσαλονίκη ο Ζερβινιό, ολοκληρώνει τη σπουδαία μεταγραφή ο Άρης!

Ο Ιβοριανός επιθετικός έφτασε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής και η μεταγραφή του στον Άρη μπαίνει στην τελική της ευθεία - Φίλοι των Κίτρινων υποδέχθηκαν τον σπουδαίο 35χρονο ποδοσφαιριστή

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής (15/7) ο Ζερβινιό προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεγάλη μεταγραφή του στον Άρη!

Ο Ιβοριανός επιθετικός τις τελευταίες μέρες έτρεξε τα διαδικαστικά για να λύσει τη συνεργασία του με την Τραμπζονσπόρ και με δύο 24ωρα καθυστέρηση προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου γνώρισε και τρομερή υποδοχή από φίλους του Άρη που είχαν μαζευτεί από νωρίς το απόγευμα.

Με το κασκόλ του Άρη ανά χείρας ο 35χρονος φωτογραφήθηκε και εν συνεχεία αποχώρησε ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 ετών και να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Χερμάν Μπούργος.

Ο 35χρονος επιθετικός που έχει τιμήσει μεταξύ άλλων με τη συνεισφορά του την Άρσεναλ και τη Ρόμα, υπέστη ρήξη χιαστών στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη κι έτσι η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 29/10/2021 όταν έπαιξε ένα τέταρτο κόντρα στη Ρίζεσπορ. Μέχρι να τραυματιστεί σοβαρά, ο Ζερβινιό είχε δυο γκολ σε εννιά συμμετοχές στο πρωτάθλημα και κανένα στα τέσσερα προκριματικά του Conference League, όπου η Τραμπζονσπόρ αποκλείστηκε τον Αύγουστο από τη Ρόμα, την ομάδα με την οποία διέπρεψε για δυόμισι χρόνια ο Ιβοριανός σταρ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς