12 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο παιχνίδι για τον 22χρονο Αμούζου»

Σύμφωνα με Βέλγο ρεπόρτερ, οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να δελεάσουν με 3.000.000 ευρώ την Άντερλεχτ για να αποκτήσουν τον 22χρονο εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός κινείται για εξτρέμ στο μεταγραφικό παζάρι και η… παρέλαση ονομάτων από τα διεθνή Μέσα καλά κρατεί και εντείνεται τα τελευταία 24ωρα. Στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του Φράνσις Αμούζου ο οποίος ανήκει στην Άντερλεχτ (έχει συμβόλαιο ως το 2024) και έχει βέλγικο διαβατήριο (έχει καταγωγή από την Γκάνα).

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του 22χρονου ακούγεται για τους πρωταθλητές Ελλάδας αφού και στο παρελθόν η περίπτωσή του φέρεται να έχει εξεταστεί.

Σύμφωνα με έγκυρο δημοσιογράφο και ειδικό στο ρεπορτάζ που αφορά σε βέλγικους συλλόγους, η περίπτωση του Αμούζου βρίσκεται ψηλά για τους πρωταθλητές Ελλάδας οι οποίοι – όπως υποστηρίζει – μπορούν να ικανοποιήσουν τον παίκτη με το συμβόλαιο που του προσφέρουν ενώ στο τραπέζι βάζουν 3.000.000 ευρώ για να πείσουν την Άντερλεχτ να τον παραχωρήσει.

Προς το παρόν στην υπόθεση δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο και δεν έχουν γίνει καν οι πρώτες συζητήσεις ωστόσο δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό στο προσεχές διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμούζου βρέθηκε κοντά στην Τρουά ωστόσο ο γαλλικός σύλλογος δεν θέλησε να ικανοποιήσει τον ποδοσφαιριστή που ζητούσε αρκετά χρήματα με αποτέλεσμα η μετακίνησή του να μην πραγματοποιηθεί.

Ο 22χρονος μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης ενώ προέρχεται από τα φυτώρια της Άντερλεχτ. Με την πρώτη ομάδα έκανε το ντεμπούτο του το καλοκαίρι του 2018 και έκτοτε μετρά 156 συμμετοχές με 17 γκολ και 16 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς