23.4 C
Athens

ΟΦΗ βόλεϊ: Ενίσχυση στο μπλοκ με τον Χήρα

Στον ΟΦΗ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Αλέξανδρος Χήρας, με τον 35χρονο κεντρικό να αφήνει τον Πιερικό και να υπογράφει στην ομάδα του Κώστα Δεληκώστα.

Ο Χήρας (1,98μ.) σε επίπεδο Volley League έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Λαμία, Ορεστιάδα και Φοίνικα Σύρου ενώ στον ΟΦΗ – ο οποίος τον ανακοίνωσε την Παρασκευή (15/7) προορίζεται για παρτενέρ του Βαγγέλη Βαϊόπουλου που ανανέωσε το συμβόλαιό του.

«Είμαι χαρούμενος που κατεβαίνω στην Κρήτη και τον ΟΦΗ. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος πλέον και στο βόλει, με την σταθεροποίηση του στην Α1 τα τελευταία χρόνια. Περιμένω πως και πως να ξεκινήσω την προετοιμασία, με τον προπονητή Δεληκώστα, τον οποίο εκτιμώ, τον ξέρω καλά, έχει κάνει καλή δουλειά στον ΟΦΗ και ήταν ένας λόγος να έρθω. Μου έχουν πει τα καλύτερα για τον ΟΦΗ, τη διοίκηση και την ομάδα συνολικά. Στόχος μου είναι να δουλέψω με τον προπονητή και να βοηθήσω και εγώ με την εμπειρία μου, την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο ΟΦΗ πρέπει να έχει στόχο κάθε χρόνο, να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην μεγάλη κατηγορία», δήλωσε ο πολύπειρος κεντρικός.

Υπενθυμίζουμε πως ο ΟΦΗ έχει κλείσει με την τετράδα των ξένων του καθώς έχουν ανακοινωθεί οι Αμιραμπάς Μοράντι (Ιρανός πασαδόρος), Ταουφίκ Ελ Ασρί (Μαροκινός διαγώνιος), Ροντρίγκο Αμπράο (Βραζιλιάνος ακραίος) και Τζάρεντ Τζάρβις (Καναδός ακραίος).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς