22.6 C
Athens

Μέλμπουρν Βίκτορι – Μ. Γιουνάιτεντ 1-4: Δεύτερη σερί «τεσσάρα» με την αύρα του Τεν Χαγκ!

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» άρεσαν ξανά κι έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της νέας σεζόν με τον Έρικ τεν Χαγκ ως καθοδηγητή και ευεργέτη τους από τον πάγκο

Πρώτα δείγματα -κάτι παραπάνω από- ικανοποιητικά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ τεν Χαγκ.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μόλις 3 ημέρες μετά το άκρως πετυχημένο τεστ και τον «φιλικό» θρίαμβο κόντρα στην Λίβερπουλ (4-0) πέτυχαν δεύτερη σερί «4άρα» αυτή τη φορά απέναντι στην… ελληνική Μέλμπουρν Βίκτορι και άφησαν θετικά μηνύματα για τη συνέχεια, ακόμα και χωρίς τον φευγάτο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι Κόκκινοι του Μάντσεστερ πήραν ξανά τέρματα από 4 διαφορετικούς σκόρερ (Μακτόμινεϊ, Ράσφορντ, Μαρσιάλ, Tσονγκ) και «σκόρπισαν» με συνοπτικές διαδικασίες τον σύλλογο από την Αυστραλία, παρά το γεγονός ότι έμειναν πίσω στο σκορ μόλις στο 5′ από τέρμα του ελληνικής καταγωγής Κρις Οικονομίδη.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ όμως βρήκε αντίδραση κι έχοντας ξανά στα στοιχεία του παιχνιδιού τους το υψηλό και έντονο πρέσινγκ αλλά και την ταχύτητα στην επίθεση έφερε το ματς… τούμπα μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου χάρη σε τέρματα των Μακτόμινεϊ (43′) και Μαρσιάλ (45+1′).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές του Ολλανδού τεχνικού έριξαν τον ρυθμό του αγώνα αλλά διατήρησαν τη Γιουνάιτεντ σε ρόλο οδηγού και απόλυτου ρυθμιστή της αναμέτρησης.

Τελικώς δύο ακόμη τέρματα από τους Ράσφορντ και Τσονγκ έφτασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και τις φιλοδοξίες των οπαδών της ομάδας στα ύψη, ελπίζοντας ότι φέτος θα αφαιρέσει από πάνω της τον «μανδύα» του λούζερ και θα βελτιώσει τόσο τον τρόπο παιχνιδιού όσο και την αγωνιστική της νοοτροπία.

Με ή χωρίς τον Ρονάλντο: In Ten Hag they trust!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς