15.7 C
Athens

Οριστικά παρελθόν από τον Άρη ο Μπεναλουάν, υπέγραψε στη Νοβάρα

Στην Ιταλία με τη φανέλα της Νοβάρα θα συνεχίσει εν τέλει την καριέρα του ο Γιόχαν Μπεναλουάν.

Ο 35χρονος Γαλλοτυνήσιος κεντρικός αμυντικός θα αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου αν και τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε η αίσθηση πως θα φορέσει για μία ακόμα σεζόν τη φανέλα του Άρη.

Η σχετική ανακοίνωση της Νοβάρα αναφέρει:

«Η Νοβάρα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη του Γιοχάν Μπεναλουάν στην ομάδα, έως τον Ιούνιο του 2023 με option ανανέωσης.

Ο γεννηθείς το 1987 αμυντικός είναι η πρώτη προσθήκη για την ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Serie C 2022/23. Είναι ποδοσφαιριστής με μεγάλη διεθνή εμπειρία, που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Έχει σχεδόν 100 συμμετοχές στη Serie A με τις φανέλες της Τσεζένα, της Πάρμα και της Αταλάντα. Εκτός Ιταλίας, αγωνίστηκε στη Γαλλία, όπου έκανε το ντεμπούτο του στη Ligue 1 στα 20 του, στην Αγγλία, όπου κατέκτησε τον τίτλο της Premier League με τη Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, και στην Ελλάδα. Μπορεί επίσης να «καυχηθεί» για την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 της Ρωσίας με την εθνική ομάδα της Τυνησίας».

Οι Θεσσαλονικείς, που αποχαιρετούν τον Μπεναλουάν έπειτα από μία διετία στην οποία πραγματοποίησε 27 εμφανίσεις, θα υποδεχθούν εν τέλει τον Ζερβινιό λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς