19.4 C
Athens

ΑΕΚ: Μεταγραφές τέλος!

Απίθανο να προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή η ΑΕΚ!

Την απόφαση να μη γίνει άλλη μεταγραφή πήραν στην ΑΕΚ! Οι ιθύνοντες του συλλόγου πήραν αυτή την απόφαση διότι οι περιπτώσεις που εξέταζαν το τελευταίο διάστημα είτε δεν ικανοποιούσαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη, είτε τα οικονομικά δεδομένα ξεπερνούσαν κατά πολύ τα στάνταρ που είχαν τεθεί από τη διοίκηση του συλλόγου.

Η απόφαση που έχει ληφθεί επί της ουσίας είναι να δοθεί μία… δεύτερη ευκαιρία στον Ερίκ Μοράν για τη μεσαία γραμμή, εξ ου και η παρουσία του στην 20μελή αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης!

Στην πορεία της σεζόν (πιθανότατα στα ματς του Κυπέλλου) θα πάρει χρόνο και ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος επίσης δεν υπολογιζόταν, αλλά… ξέμεινε στο ρόστερ. Επίσης αναμένεται να πάρει ευκαιρίες και ο Γιάννης – Φοίβος Μπότος, ο οποίος προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και χαίρει τις εκτίμησης του προπονητικού τιμ και των υπόλοιπων ανθρώπων του «Δικεφάλου».

Σε ό,τι αφορά την απόκτηση εξτρέμ, ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό στα φτερά, μαζί με τον Λούκας Μπογέ και τον Χρήστο Αλμπάνη. Η περίπτωση του Λουτσιάνο Νάρσινγκ δεν προχώρησε λόγω κόστους, ενώ «κάηκαν» όλες οι περιπτώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Εντυπωσιακή ανατροπή θα υπάρξει μόνο εάν μείνει κάποιος παίκτης ελεύθερος την τελευταία στιγμή και καλύπτει τα θέλω του Μαρίνου Ουζουνίδη. Άλλωστε οι μεταγραφές των ελεύθερων ολοκληρώνονται στις 10 Σεπτέμβρη, ενώ η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να δηλώσει παίκτη για την Ευρώπη το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς