27.7 C
Athens

Ατλέτικο και Μπάγερν «παίζουν» δυνατά για την απόκτηση του Ρονάλντο

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει μετέωρο και αυτομάτως τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ολοένα και αυξάνονται, με τις Ατλέτικο και Μπάγερν να παραμονεύουν στη γωνία

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει μετέωρο και αυτομάτως τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ολοένα και αυξάνονται.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν έχει ακολουθήσει την ομάδα του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν σε Ταϊλάνδη και Αυστραλία, γεγονός που έχει «φουντώσει» ακόμη παραπάνω τις φήμες αναφορικά με το μέλλον του στο Όλντ Τράφορντ, που τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει και είναι δυσοίωνο.

Τα ευρωπαϊκά Μέσα σε ένα… ντεμαράζ υποθέσεων και ρεπορτάζ κάνουν λόγο για κινήσεις από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης για την υπογραφή του βάζοντας από σήμερα (15/7) στο κόλπο και τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σχετικό του ρεπορτάζ το «ESPN» τόσο οι Ροχιμπλάνκος όσο και οι Βαυαροί έχουν μέσα στα αγωνιστικά τους «θέλω» για πολλούς λόγους το όνομα του CR7 γνωρίζοντας ότι στα 37 του έχουν χαμηλώσει αρκετά οι οικονομικές του απαιτήσεις.

Πλέον, μένει να φανεί αν κάποια από τις συγκεκριμένες ομάδες προβεί σε κάποια επίσημη κίνηση για την «αρπαγή» του από τη Γιουνάιτεντ, με την οποία ο Κριστιάνο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Πάντως, ο ατζέντης του Ζόρζε Μέντες φέρεται να έχει ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας με τις διοικήσεις των παραπάνω ομάδων…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς