27.7 C
Athens

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή ο Ζερβινιό!

Ο Ζερβινιό έλυσε τη συνεργασία του με την Τράμπζονσπορ και το μεσημέρι της 15ης Ιουλίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει με τον Άρη που με τη σειρά του θα ολοκληρώσει μια πολύ σπουδαία κίνηση

Λίγες ώρες μακριά από την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Άρης καθώς ο Ζερβινιό ετοιμάζεται να πάρει το αεροπλάνο για να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Ιουλίου (περίπου στις 13:00).

Κάποια διαδικαστικά ζητήματα που αφορούσαν στη λύση του συμβολαίου του με την Τραμπζονσπόρ καθυστέρησαν κατά δύο μέρες την άφιξή του, ωστόσο άπαντες στην κίτρινη ΠΑΕ είναι έτοιμοι να τον υποδεχθούν την Παρασκευή.

Ο Ιβοριανός με τη μεγάλη καριέρα πίσω του θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν επέκτασης για ακόμα έναν χρόνο.

Ο 35χρονος επιθετικός που έχει τιμήσει μεταξύ άλλων με τη συνεισφορά του την Άρσεναλ και τη Ρόμα, υπέστη ρήξη χιαστών στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη κι έτσι η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 29/10/2021 όταν έπαιξε ένα τέταρτο κόντρα στη Ρίζεσπορ. Μέχρι να τραυματιστεί σοβαρά, ο Ζερβινιό είχε δυο γκολ σε εννιά συμμετοχές στο πρωτάθλημα και κανένα στα τέσσερα προκριματικά του Conference League, όπου η Τραμπζονσπόρ αποκλείστηκε τον Αύγουστο από τη Ρόμα, την ομάδα με την οποία διέπρεψε για δυόμισι χρόνια ο Ιβοριανός σταρ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς