23.4 C
Athens

Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά με Παπαπέτρου, πιθανή η αποχώρησή του

Πληθαίνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες που θέλουν τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να ψάχνεται για αποχώρηση, με τον 28χρονο να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της EuroLeague

Έντονη μεταγραφική δραστηριότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό ο οποίος μετά τους Πάρις Λι και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες μέρες) ανακοίνωσε τον Μάριους Γκριγκόνις και συμφώνησε προφορικά με τον Άντριου Άντριους της Μπούρσασπορ.

Η αποχώρηση του Νεμάνια Νέντοβιτς ενδεχομένως να μην είναι η μοναδική για τους Πράσινους φέτος αφού οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ιωάννη Παπαπέτρου να ψάχνεται για να αποχωρήσει για ομάδα της EuroLeague παρότι διατηρεί συμβόλαιο ως το επόμενο καλοκαίρι. Στο συμβόλαιό του υπάρχει buy out ύψους 400.000 ευρώ το οποίο έχει ισχύ για ομάδα της EuroLeague ως το βράδυ της Παρασκευής (15/7).

Ο 28χρονος αρχηγός του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη αλλά και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων δίχως όμως να έχει υπάρξει επίσημη κρούση.

Όπως και να έχει τις επόμενες ώρες το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως, ενώ αναμφίβολα η συγκεκριμένη απώλεια θα είναι σημαντική για τους Πράσινους αφού η δεξαμενή των Ελλήνων παικτών για την Basket League δεν είναι μεγάλη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς