16.1 C
Athens

Η Νάπολι «βλέπει» τον Σισέ ως αντικαταστάτη του Κουλιμπαλί σύμφωνα με τους Ιταλούς

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, οι Ναπολιτάνοι έχουν αρκετά ψηλά στη λίστα τους ως πιθανό αντικαταστάτη του Κουλιμπαλί τον Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού, ενώ όπως αναφέρεται τη σχετική λίστα συμπληρώνουν οι Μιν Γιάε Κιμ και Φραντσέσκο Ατσέρμπι

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί θα γίνει κάτοικος Λονδίνου για χάρη της Τσέλσι και στην Νάπολι βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα» ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του Αφρικανού στόπερ, που δεν αποκλείεται να είναι κι αυτός από τη Σενεγάλη.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, οι Ναπολιτάνοι έχουν αρκετά ψηλά στη λίστα τους ως πιθανό αντικαταστάτη του Κουλιμπαλί τον Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού, ενώ όπως αναφέρεται τη σχετική λίστα συμπληρώνουν οι Μιν Γιάε Κιμ και Φραντσέσκο Ατσέρμπι.

O Σισέ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους πρωταθλητές Ελλάδας και κοστολογείται αυτή τη στιγμή στα 8 εκατομμύρια ευρώ με τους Παρτενοπέι να βλέπουν στον πρόσωπό του έναν παίκτη που καλύπτει τα αγωνιστικά τους «θέλω» για τον δύσκολο ρόλο της διαδοχής του Κουλιμπαλί.

Στην Ιταλία κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές της Νάπολι με τον Γιάε Κιμ της Φενέρμπαχτσε, με τους Τούρκους όμως να αξιώνουν 20 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που κάνει την ιταλική ομάδα να έχει δεύτερες σκέψεις και να στρέφεται (και) στην περίπτωση του Σισέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για τον 26χρονο Σενεγαλέζο στόπερ των Πειραιωτών υπάρχει και από ομάδες της Γαλλίας και της Γερμανίας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς