13.2 C
Athens

Φούντας… on fire στο MLS, έφτασε τα 10 γκολ με τη DC United και συνεχίζει να «σπάει» ρεκόρ (vid)

Ένας Φούντας… μάλαμα στην Αμερική.

Ο Έλληνας επιθετικός συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα του MLS, καθώς ήταν από τους πρωταγωνιστές στην ισοπαλία 2-2 που παραχώρησε η DC Γιουνάϊτεντ στην Κολόμπους.

Οι φιλοξενούμενοι, προηγήθηκαν με τον Κούτσο στο 62ο λεπτό και 11 λεπτά αργότερα, ο Ελληνας επιθετικός, έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς αστόχησε από την «άσπρη βούλα». Ωστόσο, ο Φούντας «πήρε το αίμα του πίσω», σκοράροντας στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κούτσο, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Κολόμπους (81`), όμως ο Καμαρά, διαμόρφωσε το τελικό σκορ, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με αυτό το γκολ, ο Φούντας έφθασε τα 10 τέρματα σε 12 συμμετοχές όντας ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της DC που το καταφέρνει τόσο γρήγορα και μόλις ο έκτος στην ιστορία του MLS (!), ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Έλληνας διεθνής άσος, θα βρίσκεται μεταξύ των «εκλεκτών», οι οποίοι θ΄ αγωνισθούν στο εφετινό MLS All-Star Game, τον αγώνα επίδειξης μεταξύ των κορυφαίων παικτών του αμερικανικού πρωταθλήματος, με αντιπάλους τους κορυφαίους παίκτες της Liga MX του Μεξικού.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς