19.9 C
Athens

Εξωπραγματική πρόταση 250 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια στον Ρονάλντο από ομάδα της Σ. Αραβίας!

Στο πιο... τρελό σενάριο που κυκλοφορεί για το μέλλον του CR7 ομάδα από τη Σαουδική Αραβία φέρεται να εξασφαλίσει μέχρι και το μέλλον των δισέγγονών του Πορτογάλου σούπερ σταρ προκειμένου να τον κάνει δικό της μέχρι το 2024

Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις πλέον με τα όσα κυκλοφορούν για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έχοντας πλέον «πατήσει» στα 37 του χρόνια ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν δείχνει πρόθυμος να συνεχίσει την καριέρα του στο Νησί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα σενάρια για το μέλλον του αυξάνονται καθημερινά.

Σε ένα από αυτά και σίγουρα το πιο… τρελό από κάθε άποψη, τα πορτογαλικά Μέσα κάνουν λόγο για μία εξωπραγματική πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που εγγυάται ότι θα εξασφαλίσει στο σύνολο 250 εκατομμύρια ευρώ (!) για διετές συμβόλαιο με τον CR7 καταβάλλοντας παράλληλα το ποσό των 30 εκατομμυρίων στη Γιουνάιτεντ για την αγορά του.

Το CNN Portugal αποκάλυψε τη συγκεκριμένη προσφορά που βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από καμία εμπλεκόμενη πλευρά, ούτε έχει γίνει γνωστό το όνομα της ομάδας που φέρεται να προσφέρει κυριολεκτικά γη και ύδωρ στα πόδια του Κριστιάνο.

Όλα αυτά τη στιγμή που σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό Τύπο τόσο Παρί όσο και Μπάγερν έκλεισαν την πόρτα στον Ζόρζε Μέντες για την περίπτωση συνεργασίας με τον «37άρη» Ρονάλντο, που εξακολουθεί να απέχει λόγω «οικογενειακών υποθέσεων» από τις καλοκαιρινές υποχρεώσεις των «Κόκκινων Διαβόλων».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς