17.2 C
Athens

Super League: Παραμένει αμετάβλητη η προκήρυξη του πρωταθλήματος, αυτά ισχύουν σε πλέι οφ και πλέι άουτ

Απαράλλαχτο παραμένει το τοπίο της Super League σε ό,τι αφορά το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε πλέι οφ και πλέι άουτ, με τον ΠΑΟΚ να είναι η μοναδική ομάδα που ζήτησε τη διαφοροποίησή του στο μέλλον

Απαράλλαχτο παραμένει το τοπίο της Super League σε ό,τι αφορά το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε πλέι οφ και πλέι άουτ.

Όπως αποφασίστηκε στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας ο τρόπος διεξαγωγής των πλέι οφ και πλέι άουτ θα παραμείνει ίδιος, δίχως την παραμικρή αλλαγή.

Αυτό σημαίνει ότι οι πρώτες έξι ομάδες της κανονικής διάρκειας θα μπαίνουν στα πλέι οφ και αυτομάτων όλες οι υπόλοιπες στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι άουτ, από όπου θα προκύπτει η μία ομάδα που θα οδηγείται με απευθείας υποβιβασμό στη Super League 2 και μία ακόμη που θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον ηττημένο του «τελικού ανόδου» στην δεύτερη κατηγορία, όπως έπραξε φέτος η Λαμία κόντρα στη Βέροια.

Όπως προκύπτει μόνο ο ΠΑΟΚ πρότεινε να υπάρξει στο μέλλον συζήτηση για διαφοροποίηση ως προς το σύστημα διεξαγωγής σε πλέι οφ και πλέι άουτ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς