20.7 C
Athens

Ο Κούγιας γίνεται μέτοχος σε ομάδα-έκπληξη με φόντο το μέλλον

Ομάδα που προκαλεί έκπληξη αναμένεται να αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας μαζί με ακόμα 15 επιχειρηματίες, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο γνωστός ποινικολόγος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.

Μόλις λίγες ημέρες μετά την οριστική αποχώρησή του από την ΠΑΕ ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας θα βρεθεί στην διοικητική ηγεσία της Κορίνθου με φόντο το μέλλον κι όπως τόνισε τον άμεσο προβιβασμό της τοπικής ομάδας στη Super League 2.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ρ/Σ «Ηλέκτρα 98,8»:

«Είναι μια κίνηση που συζητούσαμε εδώ και ένα χρόνο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Μαζί με τον κ. Βασιλόπουλο συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα ποσό που είναι εύλογο. Ο κ. Βασιλόπουλος εδώ και επτά χρόνια έχει βάλει πολλά χρήματα και έχει στηρίξει την ομάδα».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στο επιμελητήριο έκτακτη γενική συνέλευση, όπου θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις. «Θα είμαστε όλοι εκεί για να αλλάξει σελίδα η ομάδα. Θα πρέπει να εκλεγείς μέλος του ΔΣ διότι είναι μια ερασιτεχνική ομάδα. Θα είναι σε τοπικό πρωτάθλημα η Κόρινθος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους επιχειρηματίες που θα μετέχουν: «Οι επιχειρηματίες θα είναι κατά βάση από την πόλη της Κορίνθου και το θέμα θα το χειρίζεται ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Πιέτρης. Στο σχήμα θα είναι επίσης και ο ποδοσφαιράνθρωπος, Σάκης Περαχωρίτης. Μάνατζερ θα είναι ο Νίκος Σαμολάδας, ο οποίος έχει διακριθεί με διπλώματα ευρωπαϊκά, κάτι που θα “πείσει” ποδοσφαιριστές να παίξουν στην ομάδα, ούτως ώστε να υπάρξει μια ισχυρή βάση να ανέβουμε κατηγορία τον επόμενο χρόνο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς