16.4 C
Athens

ΑΕΚ: Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Πινέδα, δανεικός χωρίς οψιόν από τη Θέλτα

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Μεξικανού στην ΑΕΚ από τη Θέλτα - Ο πρόεδρος της Θέλτα αρνήθηκε να βάλει οψιόν αγοράς αφού η Ένωση δεν μπορούσε να καλύψει το ποσό που ζητούσαν οι Γαλιθιάνοι

Οι μεταγραφές για τη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ φαίνεται πως ολοκληρώνονται και θα έχουν αίσιο φινάλε αφού μετά τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Γενς Γιόνσον, ο Ορμπερλίν Πινέδα προβάρει τα κιτρινόμαυρα.

Ο Μεξικανός μέσος αποτελούσε τον εκλεκτό του Ματίας Αλμέιδα και παρά το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων, η Θέλτα συναίνεσε στο να γίνει η μεταγραφή του παίκτη αλλά με συγκεκριμένους όρους.

Ο πρόεδρος των Γαλιθιάνων, Κάρλος Μουρίνιο, τόνισε πως ο Πινέδα βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ αλλά με τη μορφή δανεισμού και χωρίς οψιόν αγοράς μιας και οι απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας ήταν υψηλές και η Ένωση δεν μπορούσε να φτάσει σε αυτά τα ποσά.

Η Θέλτα απέκτησε τον 26χρονο Μεξικανό διεθνή χαφ ως ελεύθερο από την Κρούς Ασούλ ωστόσο δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί ο ποδοσφαιριστής στις απαιτήσεις του προπονητή του στη Γαλικία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς