16.5 C
Athens

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Τόμας: «Έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Το μεσημέρι της Τρίτης (12/7) προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Μπράντον Τόμας. Ο Ισπανός επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του – θα είναι διάρκειας 1+1 ετών – ενώ από την Τετάρτη (13/7) θα μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων με στόχο να είναι σε θέση να αγωνιστεί στα ματς με τη Λέφσκι Σόφιας.

«Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και που υπογράφω στον ΠΑΟΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο 27χρονος δεν είναι η περίπτωση του… κλασικού φορ όπως ήταν ο Τσόλακ, αλλά μπορεί να θεωρηθεί μια περίπτωση περιφερειακού που του αρέσει να βγαίνει στα πλάγια αφού είναι γρήγορος και τον βοηθάει και η σωματοδομή του (1,73μ.).

Ο Ισπανός έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τη Μαγιόρκα και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Ρεν και από εκεί πάρει μεταγραφή για την Οσασούνα όπου είχε έξι γκολ και τρεις ασίστ σε 47 συμμετοχές. Σημειώνεται πως σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας στην καριέρα του έχει μόλις 20 συμμετοχές με ένα γκολ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς