21.2 C
Athens

Τικίνιο: Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός με χρειάζεται, θα είμαστε έτοιμοι με τη Μακάμπι

Μπορεί το όνομα του Τικίνιο Σοάρες να ακούγεται σε πολλά Μέσα της Βραζιλίας ως μεταγραφικός στόχος ομάδων που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας, με τη Μποταφόγκο να αποτελεί «μήλον της Έριδος», ωστόσο όπως τονίζει ο ίδιος ο Βραζιλιάνος το μυαλό του βρίσκεται αποκλειστικά στον Ολυμπιακό, που θεωρεί ότι τον χρειάζεται ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Συγκεκριμένα ο Τικίνιο μετά την φιλική ήττα από τον Άρη (2-1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» υπογράμμισε πως άπαντες στον σύλλογο βάζουν την ομάδα «πάνω απ’ όλα» κι ότι θα είναι έτοιμοι για την πρώτη αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα την επόμενη Τρίτη στο Ισραήλ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι λυπημένος γιατί χάσαμε. Κάναμε καλό παιχνίδι προσπαθήσαμε αλλά δε τα καταφέραμε, θα είμαστε όμως έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Μακάμπι.

Προσπαθώ πολύ να βοηθήσω την ομάδα, δουλεύω όσο μπορώ και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι. Όλοι δουλεύουν πάρα πολύ και θα καταφέρουμε τους στόχους μας και πιστεύω ο Ολυμπιακός με χρειάζεται να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Όλοι βάζουν τον Ολυμπιακό πάνω από όλα και είμαστε έτοιμοι σα σύνολο να δώσουμε τα πάντα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς