24.3 C
Athens

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Τίγκρες και παίρνει τον Σοτέλδο

Ο μεξικάνικος Τύπος θεωρεί δεδομένη την αποδέσμευση του παίκτη από την Τίγκρες και την απόφασή του να συνεχίσει για πρώτη φορά την καριέρα του στην Ευρώπη, αφού τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ θεωρείται από σήμερα (12/7) ο Γέφερσον Σοτέλδο, σύμφωνα με τα όσα γράφονται στο Μεξικό.

Συγκεκριμένα ο μεξικάνικος Τύπος θεωρεί δεδομένη την αποδέσμευση του παίκτη από τη Βενεζουέλα από την Τίγκρες και την απόφασή του να συνεχίσει για πρώτη φορά την καριέρα του στην Ευρώπη, αφού τα έχει βρε σε όλα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Σοτέλδο, όπως μεταδίδουν στο Μεξικό, δεν υπολογίζεται από την Τίγκρες η οποία έψαχνε απεγνωσμένα τρόπους να αποδεσμευθεί από το ιδιαίτερα βαρύ συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορά να της δίνει τη λύση κάνοντας πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς από το επόμενο καλοκαίρι, που όπως όλα δείχνουν έγινε αποδεκτή.

Ο 25χρονος επιτελικός μέσος με ύψος 1,59μ. ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη και την Τούμπα, καθώς αποτελεί προσωπική επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου και θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τα ποδοσφαιρικά του όρια εκτός Λατινικής Αμερικής μετά τις θητείες του σε Σάντος, Τορόντο, Ουνιβερσιτάντ ντε Τσίλε, Ζαμόρα και Τίγκρες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς