20.8 C
Athens

Ο Άρης έκλεισε Ζερβινιό, την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη ο Ιβοριανός σταρ!

Ο διάσημος 35χρονος φορ από την Ακτή Ελεφαντοστού φτάνει στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη για λογαριασμό του Άρη

Οι μεταγραφές δεν έχουν τέλος για τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν την ενίσχυση, αυτή τη φορά με ένα πολύ βαρύ όνομα. Ο Ζερβινιό έδωσε τα χέρια με τον Θοδωρή Καρυπίδη και σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα του Χερμάν Μπούργος.

Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Πειράματα τέλος, η ώρα της αλήθειας πλησιάζει (vid)

Ο 35χρονος φορ με τη σπουδαία καριέρα σε Γαλλία, Ιταλία αλλά Premier League με τη φανέλα της Άρσεναλ, θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κιτρίνων. Ο Ζερβινιό αγωνίστηκε πέρυσι στην Τουρκία με την Τραμπζονσπόρ όπου πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή, αν και η συνεισφορά του σε αυτή την επιτυχία ήταν πολύ μικρή.

Ο Ιβοριανός υπέστη ρήξη χιαστών στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη κι έτσι η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 29/10/2021 όταν έπαιξε ένα τέταρτο κόντρα στη Ρίζεσπορ. Μέχρι να τραυματιστεί σοβαρά, ο Ζερβινιό είχε δυο γκολ σε εννιά συμμετοχές στο πρωτάθλημα και κανένα στα τέσσερα προκριματικά του Conference League, όπου η Τραμπζονσπόρ αποκλείστηκε τον Αύγουστο από τη Ρόμα, την ομάδα με την οποία διέπρεψε για δυόμισι χρόνια ο Ιβοριανός σταρ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς