24.6 C
Athens

Η Μονακό «έδεσε» τον Ομπράντοβιτς ως το 2025

Ούτε για ένα, ούτε για δύο, αλλά για τρία χρόνια επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Σάσα Ομπράντοβιτς η Μονακό. Πιστή στο πλάνο της και αποφασισμένη να το ακολουθήσει κατά γράμμα, η ομάδα του Μόντε Κάρλο φρόντισε να κρατήσει ως το 2025 στο Πριγκιπάτο τον 53χρονο προπονητή.

Ο Ομπράντοβιτς ανέλαβε τη Μονακό τον Δεκέμβριο του 2021 διαδεχόμενος τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς και μπόρεσε να συσπειρώσει τους παίκτες και να φτιάξει ένα τρομερό σύνολο που πάλεψε στα πέντε ματς με τον Ολυμπιακό για μια θέση στο Final Four της EuroLeague ενώ έφτασε και στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος όπου έχασε τον τίτλο στην παράταση του πέμπτου τελικού κόντρα στη Βιλερμπάν στο Αστρομπάλ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Μονακό φιλοξενείται συνέντευξη του Σέρβου με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του και μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως ο Κώστας Σλούκας ήταν κομβικός παράγοντας στην πρόκριση του πιο έμπειρου Ολυμπιακού στο Final Four. Παράλληλα, έθεσε ψηλά τον πήχη για τη σεζόν 2022/2023 αναφέροντας πως η Μονακό θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα αλλά και τη σταθεροποίησή της στις υψηλές θέσεις της EuroLeague.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς