16.2 C
Athens

Πολύ κοντά στον Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών, ο Παναθηναϊκός είναι πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση του 28χρονου Λιθουανού γκαρντ Μάριους Γκριγκόνις

Μια ανάσα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός από έναν παίκτη που ήθελε διακαώς ο Ντέγιαν Ράντονιτς προκειμένου να καλύψει το κενό του Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο λόγος για τον Μάριους Γκριγκόνις ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει τα πράσινα και να αποτελέσει τη βασική επιλογή του σούτινγκ γκαρντ.

Ο Παναθηναϊκός ενέτεινε τα τελευταία 24ωρα τις επαφές τόσο με την πλευρά του Λιθουανού όσο και με εκείνη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη για άλλα δύο χρόνια. Οι Πράσινοι ολοκληρώνουν τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να καλύψουν το buy out του παίκτη και εν συνεχεία να τον ανακοινώσουν με συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο 28χρονος την περασμένη σεζόν είχε κατά μέσο όρο σε 19:21 συμμετοχής στη EuroLeague, 8,5 πόντους με 43% στο τρίποντο καθώς και 1,9 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις – εκεί όπου έφτιαξε το όνομά του – αλλά και στην Άλμπα Βερολίνου (μεταξύ άλλων).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς