21.1 C
Athens

Ποια εντυπωσιακή μελαχρινή βρίσκεται ένα βήμα από τον «Τροχό της Τύχης» (video)

Είναι η επικρατέστερη αντικαταστάτρια της Τζούλιας Νόβα που εγκαταλείπει το τηλεπαιχνίδι για να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη ζωγραφική

Oπως είναι ήδη πλέον γνωστό, η Τζούλια Νόβα δεν θα βρίσκεται πια στον «Τροχό της Τύχης» στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς αποφάσισε να μείνει λίγο καιρό εκτός τηλεόρασης.

Ο λόγος είναι πως θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη ζωγραφική, την οποία αγαπά και όπως φαίνεται έχει και ταλέντο σ’ αυτήν.

Μάλιστα η εντυπωσιακή παρουσιάστρια ανέβασε και ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram, μέσω του οποίου ευχαριστούσε τους ανθρώπους του καναλιού για τη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια.

Το  κανάλι, όμως, όπως είναι λογικό έχει ήδη ξεκινήσει το κάστινγκ για την αντικαταστάτριά της. Και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Splash αυτή τη φορά θέλει η παρουσιάστρια να είναι μελαχρινή, ώστε να υπάρξει μια διαφοροποίηση από τη Τζούλια Νόβα και να μη γίνονται συγκρίσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με τη δημοσιογράφο Χρυσάνθη Παππά και το ρεπορτάζ της στο Splash, η κοπέλα που θεωρείται επικρατέστερη ως αντικαταστάτρια της Τζούλια Νόβα είναι η Σοφία Φυρού, που βρίσκεται ένα βήμα πριν από την υπογραφή συμφωνίας με το κανάλι.

Το όνομα της Σοφίας Φυρού είχε ακουστεί αρκετά πριν λίγους μήνες, καθώς ήταν η κοπέλα που οδηγούσε το αυτοκίνητο του Ηλία Βρεττού όταν σημειώθηκε το τροχαίο στο οποίο είχε τραυματιστεί ο τραγουδιστής.

Δείτε τη Σοφία Φυρού σε ένα βίντεο από το Mykonos live TV από τις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς