22.2 C
Athens

«3 εκ. ευρώ για Καμπράλ ο Ολυμπιακός, δεν έχει απαντήσει η Σπόρτινγκ»

Δημοσίευμα της Record αποκαλύπτει πρόταση του Ολυμπιακού για τον Ζοβάνε Καμπράλ - Διαβάστε ποια άλλη ομάδα έχει ψηλά στη λίστα της τον εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι

Το όνομα του Ζοβάνε Καμπράλ παραμένει στο προσκήνιο του ερυθρόλευκου ρεπορτάζ. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός έχει ήδη καταθέσει πρόταση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ.

Όπως αναφέρει η Record, οι πρωταθλητές Ελλάδας πρόσφεραν 3 εκ. ευρώ στον πορτογαλικό σύλλογο για τον μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, ωστόσο η Σπόρτινγκ δεν έχει απαντήσει. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως η ομάδα της Λισαβόνας έχει ήδη απορρίψει μια αντίστοιχη πρόταση από άλλο σύλλογο, στέλνοντας ίσως μήνυμα πως θέλει περισσότερα χρήματα.

Ο Καμπράλ δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ (πέρυσι δόθηκε δανεικός στη Λάτσιο για ένα εξάμηνο), το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και η λογική λέει πως οι Πορτογάλοι θα πρέπει να ρίξουν αρκετό νερό στο κρασί τους, υπό τον κίνδυνο να χάσουν τον παίκτη τζάμπα σε έναν χρόνο από σήμερα.

Μόλις προχθές, δημοσιεύματα εμφάνιζαν την Μπεσίκτας να προσφέρει 3,5 εκ. ευρώ στη Σπόρτινγκ για τον Καμπράλ, αλλά και ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς