17.5 C
Athens

Τεν Χαγκ: Ο Κριστιάνο δεν είναι προς πώληση

Την ώρα που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης συνεχίζει να κάνει εικασίες σχετικά με μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ολντ Τράφορντ, ο Έρικ τεν Χαγκ ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στο BBC πως ο Πορτογάλος επιθετικός δεν πωλείται.

«Ο Κριστιάνο δεν είναι προς πώληση, είναι στα πλάνα μας. Δε βρίσκεται μαζί μας για προσωπικούς λόγους. Κάνουμε σχέδια μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για αυτή τη σεζόν, θέλουμε να πετύχουμε μαζί. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε», δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από την προετοιμασία του συλλόγου στο Κάρινγκτον συνοδεύτηκε από φήμες περί αποχώρησής του, λίγο πριν η Γιουνάιτεντ πετάξει για την Αυστραλία, με τον Τεν Χαγκ να δηλώνει άγνοια σχετικά με το αν ο Πορτογάλος θα ενσωματωθεί αργότερα στην περιοδεία της ομάδας του.

«Είχαμε μια καλή κουβέντα. Όσα ειπώθηκαν είναι μεταξύ του Κριστιάνο και εμένα, αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση», είπε ο Ολλανδός τεχνικός, που ανακοίνωσε πως ο Χάρι Μαγκουάιρ θα είναι και φέτος αρχηγός της ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς