21.9 C
Athens

«Πόρτα» από Καλάθη, στρέφεται σε Νέιτ Γουόλτερς ο Παναθηναϊκός

Η επιστροφή του Νικ Καλάθη ήταν ένας από τους πιο ευσεβείς πόθους των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφού η πρόταση των Πρασίνων ούτε που πλησίασε τα «θέλω» του πρώην αρχηγού του.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως η πλευρά του Νικ Καλάθη απέρριψε ασυζητητί την πρόταση του ΠΑΟ για τριετές συμβόλαιο. Εξέλιξη αναμενόμενη, αν σκεφτούμε πως οι Πράσινοι φέρονταν να προσφέρουν στον Ελληνοαμερικανό γκαρντ ένα ποσό εφάμιλλο με αυτό της Φενέρ, αλλά για ένα χρόνο παραπάνω.

Με απλά λόγια, κάτι σαν προσφορά πιτσαρίας που στις 2 σου δίνουν μια ακόμα δώρο. Τα τέσσερα εκ. που φέρεται να πρόσφερε ο Παναθηναϊκός για την τριετία είναι πάνω – κάτω αυτά που δίνει η Φενέρ για συμβόλαιο δυο ετών. Αν μάλιστα αναλογιστεί κάποιος και τη σαφώς μεγαλύτερη προοπτική διακρίσεων που συγκεντρώνει η ομάδα του Ιτούδη, η «πόρτα» του Νικ Καλάθη στους Πρασίνους θεωρούταν εξαρχής δεδομένη. Συνεπώς, περισσότερο για κίνηση εντυπωσιασμού(;) επρόκειτο παρά για μια πρόταση με ρεαλιστικές πιθανότητες αποδοχής…

Πώς αποδεικνύεται αυτός ο ισχυρισμός; Ρίχνοντας μια ματιά στον παίκτη που προαλείφεται για… αντι-Καλάθης. Το όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας είναι αυτό του Νέιτ Γουόλτερς, ενός παίκτη που ο Ράντονιτς τον γνωρίζει από τη συνύπαρξή τους στον Ερυθρό Αστέρα. Το κασέ του Αμερικανού δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τα χρήματα που φέρονταν διατεθειμένοι να ξοδέψουν για τον Καλάθη και κάπως έτσι αμαυρώνεται επικοινωνιακά η προσπάθεια του ΠΑΟ να πείσει ότι κινήθηκε με αξιώσεις για ένα τόσο βαρύ όνομα στην Ευρωλίγκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς