20.5 C
Athens

Ο εκρηκτικός Γιώργος Καφτηράνης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων της Super League 2

Όταν η υψηλή τεχνική κατάρτιση και η ταχύτητα συνδυάζεται με τη σκληρή δουλειά και την εκτέλεση, το μείγμα που δημιουργείται για έναν ποδοσφαιριστή είναι εκρηκτικό. Μια τέτοια περίπτωση είναι κι αυτή του Γιώργου Καφτηράνη.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στη Γ’ Εθνική – πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Αγίου Ιερόθεου – έχοντας ένα πολύ καλό βιογραφικό για την ηλικία του μιας και έχει φορέσει μεταξύ άλλων και τη φανέλα του Ηρακλή.

Η περασμένη σεζόν για τον ίδιο ήταν μεταβατική αλλά το 2022 μπήκε με τον καλύτερο τρόπο: Με τα δύο του γκολ στη φιλική νίκη επί του ΠΑΟ Ρουφ ο Γ. Καφτηράνης επιβεβαίωσε πως ο σοβαρός τραυματισμός που είχε υποστεί ανήκει στο παρελθόν. Το χρωστάει πάνω από όλα στη σκληρή δουλειά του για να επιστρέψει στη δράση και να ξαναμπεί στο γήπεδο διεκδικώντας αυτό που του αξίζει.

Ο Καφτηράνης αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ και στα πλάγια, ενώ έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα με κύριο ατού ασφαλώς το ότι μπορεί και χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια. Ασφαλώς η ταχύτητα και η ντρίμπλα του είναι στοιχεία που έχει φροντίσει να εξελίξεις και ο ίδιος μέσα από σκληρές προπονήσεις τα τελευταία χρόνια.

Η εργατικότητά του καθώς και ο τρόπος παιχνιδιού του έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ελκυστικό πακέτο και ήδη σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αρκετές ομάδες της Super League 2 έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του ενόψει της επόμενης σεζόν στο δεύτερο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στη χώρα. Το πού θα κάτσει η… μπίλια θα φανεί το προσεχές διάστημα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς