21.1 C
Athens

Παναθηναϊκός – Γουότφορντ 0-0: Καλό το πρώτο δείγμα των Πράσινων

Ο Παναθηναϊκός κράτησε στο μηδέν τη Γουότφορντ και έδειξε θετικά στοιχεία στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του - Ανεπίσημο ντεμπούτο για Τσέριν και Γκάνεα

Κάτι παραπάνω από ικανοποιητική ήταν η εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του απέναντι στην πιο έμπειρη Γουότφορντ. Οι Πράσινοι έμειναν στο 0-0 με την αγγλική ομάδα που υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ και έδειξαν θετική εικόνα τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο και στο δημιουργικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δοκίμασε αρκετούς νέους από τις ακαδημίες και έδωσε για πρώτη φορά την ευκαιρία στους Τσέριν και Γκάνεα να φορέσουν τα πράσινα και να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο τους. Το μελανό σημείο ήταν ο τραυματισμός του Φακούντο Σάντσες στο 30′, με τον Αργεντινό να αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις.

 

Ένα καλό σουτ του Σαρδέλη ήταν η πρώτη μεγάλη στιγμή των Πράσινων, με τον Μπάχμαν να απομακρύνει σε κόρνερ στο 10′. Ο Ζοάο Πέντρο απάντησε στις ευκαιρίες με ένα δικό του καλό σουτ ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους όπου ο ρυθμός ήταν αρκετά αργός, αμφότερες οι ομάδες είχαν από ένα μακρινό σουτ ακόμα που δεν ήταν απειλητικό για τους δύο τερματοφύλακες.

Από το δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε καλύτερος και με εξαίρεση κάποιες πολύ καλές φάσεις που δημιούργησε ο Πέντρο, οι Πράσινοι τη μεγάλη απειλή δεν την αισθάνθηκαν από τις Σφήκες που είχαν την κατοχή της μπάλας απέναντι στους τυπικά γηπεδούχους που ήταν αρκετά οργανωμένοι.

Ο Γκάνεα είχε την ευκαιρία να σκοράρει μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά ο Καλού απομάκρυνε με το πόδι, ο Αϊτόρ είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ ενώ Καρλίτος και Βαγιαννίδης έφτασαν επίσης κοντά στο γκολ αλλά ο Οκόγιε δεν είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

 

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι (46′ Λοντίγκιν), Σάντσες (30′ λ. τρ. Βαγιαννίδης / 83′ Κρυπαράκος), Σένκεφελντ (46′ Σιδεράς), Πούγγουρας (46′ Σάρλια), Χουάνκαρ (46′ Γκάνεα), Αλεξανδρόπουλος (46′ Τσέριν), Ηλιάδης (60′ Πέρεθ), Κουρμπέλης (46′ Κώτσιρας), Παλάσιος (46′ Καμπετσής), Σαρδέλης (46′ Αϊτόρ), Ιωαννίδης (46′ Καρλίτος).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς