20.8 C
Athens

Επίσημη η αποδέσμευση του Πίτερς από την Μπασκόνια, ανοίγει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την ισπανική ομάδα και πλέον «προβάρει» τα χρώματα των νταμπλούχων Ελλάδας

Η Μπασκόνια ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την αποχώρηση του Άλεκ Πίτερς σήμερα Κυριακή (10/7) εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο για τη μεταγραφή του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ στον Ολυμπιακό!

Η ισπανική ομάδα ευχαρίστησε τον Πίτερς για την προσφορά του στην ομάδα τις τελευταίες δύο σεζόν και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον του, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα τον βρει στον Πειραιά με τα χρώματα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Το «αντίο» της Μπασκόνια στον Πίτερς:

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του παίκτη και αναμένεται να επισημοποιήσουν το deal με τον «ελεύθερο» πλέον Πίτερς μέσα στις επόμενες ημέρες, ολοκληρώνοντας την τρίτη καλοκαιρινή μεταγραφή τους μετά τους Τζόελ Μπολομπόι και Αϊζάια Κάνααν.

Th φετινή σεζόν ο Αμερικανός αγωνίστηκε σε 12 ματς της EuroLeague και είχε 9.8 πόντους και 3.8 ριμπάουντ, ενώ σούταρε με 64% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 82% στις βολές, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο με τις φανέλες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας όσο και με της Αναντολού Εφές.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς