19.9 C
Athens

Ο Ολυμπιακός σε επαφές με τον Ζοβάνε Καμπράλ της Σπόρτινγκ

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για την περαιτέρω ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής με τον 24χρονο άσο από το Πράσινο Ακρωτήρι να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του και τους Ερυθρολεύκους να έχουν ξεκινήσει τις επαφές με την Σπόρτινγκ για την απόκτησή του

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Ζοβάνε Καμπράλ, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι ο «εκλεκτός» του Πέδρο Μαρτίνς για την περεταίρω ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής των Ερυθρολεύκων. «Αγκάθι» οι απολαβές του παίκτη αλλά και οι οικονομικές απαιτήσεις της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην οποία ανήκει.

Η χρηματιστηριακή αξία του Καμπράλ δεν πέφτει κάτω από τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ αλλά ο Ολυμπιακός όπως αναφέρουν και πηγές από την Πορτογαλία προσπαθεί για το «μπαμ» και την απόκτηση του Αφρικανού άσου ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό ως δανεικός στη Λάτσιο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανάψει το πράσινο φως για την άμεση απόκτηση του Καμπράλ είτε με μεταγραφή είτε με τη μορφή δανεισμού κι όλα δείχνουν ότι ο Ζινκερνάγκελ δεν θα είναι ο μοναδικός νέος εξτρέμ στον Ρέντη με φόντο τη νέα σεζόν που εκκινεί κι επίσημα για τους πρωταθλητές Ελλάδας στις 20 Ιουλίου με τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Ο 24χρονος επιθετικός αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά της επίθεσης αλλά πολλές φορές λειτουργεί κι ως κρυφό «εννιάρι», ενώ το περασμένο εξάμηνο το πέρασε στη Serie A με τη φανέλα της Λάτσιο καταγράφοντας μόλις 4 συμμετοχές στην Ιταλία.

Με την Σπόρτινγκ έχει αγωνιστεί συνολικά σε 97 ματς μετρώντας 21 γκολ και 17 ασίστ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς