14.4 C
Athens

Oι τέσσερις τούρκικες ομάδες που βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ονιεκούρου

Σύμφωνα με χθεσινά ρεπορτάζ των Τούρκων ο Νιγηριανός άσος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον μάνατζέρ του για να συζητήσει με διάφορες ομάδες την προοπτική συνεργασίας

Ο Χένρι Ονιεκούρου αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον Ολυμπιακό με τον Νιγηριανό επιθετικό να βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη στην Τουρκία προκειμένου να διαπραγματευτεί το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του.

Ο Αφρικανός άσος δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς κι ως εκ τούτου δεν συμμετείχε στην προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας επί αυστριακού εδάφους και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση μίας ακόμη καλοκαιρινής μεταγραφής του με φόντο τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με χθεσινά ρεπορτάζ των Τούρκων ο παίκτης βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον μάνατζέρ του για να συζητήσει με διάφορες ομάδες την προοπτική συνεργασίας.

Αυτές που μέχρι τώρα έχουν γίνει γνωστές και φαίνεται να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του Ονιεκούρου είναι η Αντάμα Ντεμίρσπορ του Μπαλοτέλι, η παλιά γνώριμη Γαλατάσαραϊ, η Μπεσίκτας αλλά και η Μπασάκσεχιρ.

Η πρώτη (Ντεμίρσπορ) και η τελευταία (Μπασάκσεχιρ) φαίνεται να έχουν σε πρώτη φάση και το πάνω χέρι για την υπογραφή του παίκτη, που μένει να πάρει μία απόφαση και σε συνεννόηση με τον Ολυμπιακό να αποτελέσει κι επίσημα παρελθόν, είτε με μεταγραφή είτε με δανεισμό, από το λιμάνι.

Σημειώνεται πως ο Ονιεκούρου διατηρεί συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το 2025, ενώ κατέγραψε 27 συμμετοχές με απολογισμό ενός γκολ και μιας ασίστ την περασμένη σεζόν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς