17.6 C
Athens

Μυστηριώδης εξαφάνιση του Μουσοντά μετά τη συμφωνία του με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ

Τα ίχνη του ποδοσφαιριστή Τσάρλι Μουσοντά έχουν εξαφανιστεί σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τη MARCA αλλά και από όσα αποκάλυψε πριν από μερικές μέρες στέλεχος της Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός με καταγωγή από τη Ζάμπια δεν έχει δώσει σημάδια ζωής εδώ και μέρες και ενώ είχε συμφωνήσει για τη μεταγραφή του στη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

«Δεν ξέρουμε αν θα προπονηθεί ξανά ή αν θα επιστρέψει, δεν έχουμε ιδέα. Δεν έχει εμφανιστεί και δεν μπορούμε να τον βρούμε πουθενά ούτε να μάθουμε νέα του» ανέφερε ο γενικός διευθυντής του βέλγικου συλλόγου, Έντι Κορντιέ, ο οποίος υποστήριξε παράλληλα πως και οι δύο πλευρές ήταν ενθουσιασμένες που θα συνεργαστούν.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Μουσοντά για οικογενειακούς λόγους ζήτησε να λείψει για λίγες μέρες ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ. Η MARCA μάλιστα δίνει συνέχεια υποστηρίζοντας πως είναι πολύ περίεργη η συγκεκριμένη εξαφάνιση του 25χρονου ο οποίος τον Μάιο έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι μετά από μια δεκαετία.

Ο Μουσοντά είχε θεωρηθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα ωστόσο δύο πάρα πολύ σοβαροί τραυματισμοί στο γόνατο στην τελευταία τριετία δεν του επέτρεψαν να εξελιχθεί στον βαθμό που θέλει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς