15 C
Athens

Ο Ονιεκούρου στην Κωνσταντινούπολη για να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του, σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός με την άδεια του Ολυμπιακού ταξίδεψε στην Τουρκία προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Ο Χένρι Ονιεκούρου δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και ως εκ τούτου το όνομα του είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών. Η Τουρκία φαντάζει ως ο πιθανότερος προορισμός για τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό που σε καμία περίπτωση δεν δικαίωσε τις προσδοκίες του Πορτογάλου προπονητή.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός με άδεια του Ολυμπιακού ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να διαπραγματευθεί μια πιθανή συμφωνία με μια από τις ομάδες στις οποίες έχει προταθεί. Η μία – που μοιάζει και το φαβορί σύμφωνα με τους Τούρκους – είναι η Αδάνα Ντεμίρσπορ που έχει δείξει εδώ και καιρό το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Γαλατάσαραϊ.

Σημειώνεται πως ο Ονιεκούρου διατηρεί συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το 2025, ενώ κατέγραψε 27 συμμετοχές με απολογισμό ενός γκολ και μιας ασίστ την περασμένη σεζόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς