18.6 C
Athens

«Ο Σεμέδο είναι η εναλλακτική του Ζεσούς στη Φενέρ για το κέντρο της άμυνας»

Όπως γράφει η «Fotospor» η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς έχει αρκετά ψηλά στη λίστα της τον Πορτογάλο αμυντικό του Ολυμπιακού ειδικότερα από τη στιγμή που κινδυνεύει να χάσει τον βασικό της στόπερ, Κιμ Μιν Γιάε

Η Φενέρμπαχτσε επανέρχεται για την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο, σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα όπως γράφει η «Fotospor» η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς έχει αρκετά ψηλά στη λίστα της τον Πορτογάλο αμυντικό του Ολυμπιακού ειδικότερα από τη στιγμή που κινδυνεύει να χάσει τον Κιμ Μιν Γιάε ο οποίος φαίνεται να καταλήγει στη Ρεν έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Η εναλλακτική λύση του Πορτογάλου προπονητή για το κέντρο της άμυνας της Φενέρ ακούει στο όνομα Ρούμπεν Σεμέδο, που όπως γράφουν οι Τούρκοι αποτελεί πρωταρχικό στόχο της ομάδας του Δημήτρη Πέλκα ενόψει της νέας σεζόν.

Βέβαια, μένει να επιβεβαιωθεί το σχετικό ρεπορτάζ αφού μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός δεν είχε κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του για τον -υπό παραχώρηση- Σεμέδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται εκτός των πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ το μισό της περασμένης σεζόν το πέρασε στην Πορτογαλία όπου κατέγραψε μόλις 2 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Πόρτο.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς