17.7 C
Athens

Ο Παναθηναϊκός επανέρχεται για Καλάθη με πρόταση 4 εκατομμυρίων για τρία χρόνια

Πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ για την επόμενη τριετία φέρεται να έχει καταθέσει στον Νικ Καλάθη ο Παναθηναϊκός μετά τη «σφήνα» της Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή

Πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ για την επόμενη τριετία φέρεται να έχει καταθέσει στον Νικ Καλάθη ο Παναθηναϊκός μετά τη «σφήνα» της Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή.

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Καλάθη στη Φενέρ, σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Πράσινοι αύξησαν τόσο τα χρήματα όσο και τη διάρκεια του συμβολαίου που προσφέρουν στον Καλάθη ώστε να τον πείσουν να γίνει ξανά κάτοικος Αθήνας για χάρη τους, με τον Ελληνοαμερικανό να επεξεργάζεται ακόμη τις προτάσεις που έχει στα χέρια του δίχως να δίνει θετική ή αρνητική απάντηση στην ομάδα του Ράντονιτς.

Μετά την αρχική πρόταση των 2,7 εκατομμυρίων σε βάθος διετίας ο Παναθηναϊκός επανήλθε με βελτιωμένη προσφορά ώστε να πείσει τον Καλάθη να υπογράψει, αλλά πρώτα μένει να διευθετηθεί και το ζήτημα με τον τερματισμού του συμβολαίου του 33χρονου γκαρντ με την Μπαρτσελόνα. Τα πάντα για το μέλλον του παραμένουν ανοιχτά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς