17.8 C
Athens

Ολυμπιακός – Άλκμααρ: Ανεπίσημη εντός έδρας πρεμιέρα με το μυαλό στη Μακάμπι

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων με τη Μακάμπι Χάιφα μπαίνει ο Ολυμπιακός που απόψε κάνει την ανεπίσημη πρεμιέρα του μπροστά στο κοινό του κόντρα στην ομάδα των Παυλίδη και Χατζηδιάκου

Ο Ολυμπιακός παίζει σήμερα (9/7, 20:30) το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι – έστω και ανεπίσημο – ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν σε μία ευκαιρία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του να πάρουν την πρώτη τους… γεύση από το εκρηκτικό κοινό του «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα του Μαρτίνς ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Αυστρία όπου βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα και πλέον στρέφει εξ’ ολοκλήρου την προσοχή της στα ευρωπαϊκά ματς με τη Μακάμπι Χάιφα τα οποία πλησιάζουν.

Μέχρι τότε, όμως, ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να βγάλει μερικά χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα ορισμένων παικτών, το πλάνο της βασικής του ενδεκάδα καθώς και για τους παίκτες που θα απαρτίσουν την ευρωπαϊκή λίστα η οποία θα πρέπει να συμπληρωθεί μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

Στο αποψινό (20:30) φιλικό ματς με την ολλανδική Άλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου οι Πειραιώτες θα δοκιμάσουν ξανά συστήματα και πρόσωπα, με τους Αμπουμπακάρ Καμαρά, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και Γκονζάλο Άβιλα να συστήνονται στον κόσμο της ομάδας και να μην αποκλείεται να ξεκινήσουν μέχρι και βασικοί.

Ερωτηματικό από την άλλη παραμένει η χρησιμοποίηση ή μη του Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος πάντως θα βρίσκεται στον πάγκο και πρόκειται να αποθεωθεί για πρώτη φορά από το κοινό στο φαληρικό γήπεδο.

Σέντρα στις 20:30 λοιπόν με το βλέμμα και το μυαλό στο… Ισραήλ, ενώ θυμίζουμε ότι πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Μακάμπι θα προηγηθεί κι ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας απέναντι στον Άρη (11/7) στη Θεσσαλονίκη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς