20.9 C
Athens

Τσόβιτς: Το μπάτζετ του Ερυθρού Αστέρα θα είναι 12.000.000 ευρώ

Ο Ερυθρός Αστέρας μέχρι στιγμής έχει κινηθεί με αργούς ρυθμούς στο μεταγραφικό παζάρι κι αυτό εν πολλοίς οφείλεται στην… ξαφνική αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών της Αδριατικής Λίγκας, Νεμπόιτσα Τσόβιτς, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ανήμερα της επισημοποίησης της πρόσληψης του Βλάντιμιρ Γιοβάνοβιτς στον πάγκο και προχώρησε σε μια σειρά σημαντικών αποκαλύψεων για το νέο ρόστερ.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως το μπάτζετ θα κυμαίνεται στα 12.000.000 ευρώ και πως τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Νίκολα Κάλινιτς αλλά και με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

«Το φορολογικό χρέος είναι μικρότερο από 500.000 ευρώ. Το μπάτζετ της περασμένης σεζόν ήταν 9.000.0000 και αυτό της νέας (2022/23) θα είναι 12.000.000 αλλά με μια σειρά από υποχρεώσεις της προηγούμενης χρονιάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσόβιτς για τον νέο Ερυθρό Αστέρα που ήδη έχει ανακοινώσει τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Όσο για τους μεταγραφικούς στόχους και τον Νίκολα Κάλινιτς υποστήριξε πως: «Ήρθαμε σε επαφή με τον Τεόντοσιτς, τον Μαριάνοβιτς, τον Μπιέλιτσα και τον Ραντούλιτσα. Ο Τεόντοσιτς έχει συμβόλαιο με τη Βίρτους, ο Μπιέλιτσα επέλεξε τη Φενέρ και ο Μαριάνοβιτς θα μείνει άλλον έναν χρόνο στο NBA. Με τον Ραντούλιτσα θα υπάρξουν περισσότερες επαφές. Ελπίζω πάντως πως ο Κάλινιτς θα μείνει και ήδη έχουν υπάρξει συζητήσεις μαζί του. Υπάρχει περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του με αυξημένες απολαβές, περισσότερες από όσες του προσφέρει η Μπαρτσελόνα. Έχει εμφανιστεί και η Βίρτους οπότε όλα θα έχουν τελειώσει μέσα στις επόμενες τρεις μέρες».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς