19.3 C
Athens

Η Στουτγκάρδη ανακοίνωσε τον Περέα με μια ιστορική φωτογραφία του Κολομβιανού στο γήπεδό της

Οι Γερμανοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού που έγινε και με τη βούλα η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα - Φοβερή φωτογραφία πόσταρε η Στουτγκάρδη δείχνοντας τον μικρό Περέα να φορά κασκόλ της και να παρακολουθεί αγώνα της στο γήπεδο

Συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τη Στουτγκάρδη υπέγραψε την Παρασκευή (8/7) ο Χουάν Χοσέ Περέα. Η γερμανική ομάδα επισημοποίησε τη μεταγραφή του Κολομβιανού από τον ΠΑΣ Γιάννινα σε μια πώληση για τους Ηπειρώτες που αποτελεί τη μεγαλύτερη στην ιστορία τους. Οι Γερμανοί θα καταβάλουν 2.400.000 ευρώ (συν 500.000 ευρώ σε μορφή μπόνους).

Οι Ηπειρώτες είχαν αποκτήσει με μόλις 100.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι τον Κολομβιανό επιθετικό και εκείνος αγωνιζόμενος σε έναν ελεύθερο ρόλο υπό τις οδηγίες του Ηρακλή Μεταξά, απελευθερώθηκε και πέτυχε 10 γκολ με 4 ασίστ σε σύνολο 33 αγώνων.

«Ήρθα στη Mercedes-Benz Arena σαν θεατής όταν ήμουν παιδί. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω να φορέσω τη φανέλα της Στουτγκάρδης ως παίκτης. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συναντήσω το προπονητικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό του συλλόγου και φυσικά τους φιλάθλους. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την Στουτγκάρδη να πετύχει τους στόχους της. Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα», υποστήριξε ο Κολομβιανός που επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό «11», ενώ η γερμανική ομάδα ανήρτησε το… αποδεικτικό με τον μικρό Περέα να βρίσκεται στο γήπεδο και να παρακολουθεί αγώνα της νέας του ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς