16.4 C
Athens

Οι «εκρηκτικές» επιδόσεις του Κάνααν κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με τη φανέλα της Ούνικς (vid)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού είχε «πυροβολήσει» από την περιφέρεια τους δύο «αιωνίους» στα ματς της περασμένης περιόδου όπου... έκλεισε για πρώτη φορά το μάτι στον Γιώργο Μπαρτζώκα

Ο Αϊζάια Κάνααν είναι παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και αποτελώντας επί της ουσίας τον αντικαταστάτη του Τάιλερ Ντόρσεϊ που αναχωρεί για το NBA.

Επίσημη η απόκτηση του Κάνααν από τον Ολυμπιακό!

Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή των Πειραιωτών στην καλοκαιρινή περίοδο μετά τον Τζόελ Μπολομπόι και στο πρόσφατο παρελθόν έχει αποδείξει πως έχει τα προσόντα, την εμπειρία και το ταλέντο για να μπει στα… παπούτσια του Ντόρσεϊ και να κάνει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ξεχάσουν γρήγορα την απουσία του.

Ένα μικρό δείγμα από το τι μπορεί να κάνει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια της συμφωνίας του με τους νταμπλούχους Ελλάδας αποτελεί το κομμάτι των εμφανίσεών του κόντρα στους δύο «αιώνιους» του ελληνικού μπάσκετ τη σεζόν που μας πέρασε, στην οποία αγωνίστηκε στη Ρωσία με τη φανέλα της Ούνικς Καζάν (μέχρι την αποβολή της ρωσικής ομάδας λόγω του πολέμου στην Ουκρανία).

Σε αυτά τα παιχνίδια ο Κάνααν σημείωσε συνολικά 35 πόντους έχοντας τρομερά ποσοστά από την περιφέρεια και πιο συγκεκριμένα τη γραμμή του τριπόντου με 6/9 κόντρα στον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα και 3/5 απέναντι στους Πράσινους στο ΟΑΚΑ.

Ξεχωριστά, ο Αμερικανός άσος που θεωρούνταν ο κορυφαίος σουτέρ τόσο της Ούνικς όσο και της Γαλατάσαραϊ στο μικρό διάστημα παρουσίας του στην Τουρκία, είχε 20 πόντους στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καζάν, όπου οι Ερυθρόλευκοι απέδρασαν με τη νίκη (87-84) και 15 στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο οποίο κέρδισε η πρώην ομάδα του ένα «θρίλερ» με 74-72.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ HIGHLIGHTS ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΓΩΝΩΝ:

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς