23.3 C
Athens

Ξέσπασμα Νέντοβιτς για τις αντιδράσεις των ανθρώπων του ΠΑΟ: «Μου προκαλεί αναγούλα και απογοήτευση»

Ο Σέρβος άσος εξέφρασε την έντονη απογοήτευσή του από τις αντιδράσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα και αποχαιρέτησε με πολλά παράπονα και... αναγούλα τους Πράσινους

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αποτελεί κι επίσημα από χθες παίκτη του Ερυθρού Αστέρα, με τη σερβική ομάδα να ανακοινώνει τη συνεργασία μαζί του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Σέρβος άσος αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και τη χώρα μας μετά από μία «γεμάτη» διετία όπου αποτέλεσε τον ηγέτη του «τριφυλλιού», ωστόσο στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την αντίδραση ορισμένων ανθρώπων αλλά και οπαδών των Πρασίνων που έκαναν λόγο για «εκβιασμό» με αφορμή την μετακόμισή του στον Αστέρα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Νέντοβιτς:

«Αγαπητοί φίλοι του Παναθηναϊκού, χρειάστηκα λίγο χρόνο για να βάλω τα πάντα κάτω. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που εγώ και η οικογένειά μου νιώσαμε κατ΄’α τη διάρκεια αυτών των δύο χρόνων στην ομάδα.

Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ευγνώμων είμαι. Είμαι ολίγον τι έκπληκτος και απογοητευμένος από την αντίδραση ανθρώπων με τους οποίους είχα εξαιρετική σχέση κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας και της όλης κατάστασης. Θεωρώ όρτι υπήρχε αρκετός χρόνος για όλους ώστε να βρούμε μια καλύτερη λύση. Ακούγοντας λέξεις όπως εκβιασμό και το όνομα της ομάδας που ερωτεύτηκα στην ίδια πρόταση μου προκαλεί αναγούλα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς