17.6 C
Athens

Foot Mercato: «Ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον Ασράφ Μπενσαρκί» (vid)

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το γαλλικό δίκτυο «Foot Mercato» οι Πειραιώτες έχουν ξανά στη λίστα με τα μεταγραφικά τους «θέλω» το όνομα του Μπενσαρκί ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ζάμαλεκ της Αιγύπτου

Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 28χρονο Μαροκινό άσο Ασράφ Μπενσαρκί κάνουν λόγο στη Γαλλία, επαναφέροντας τη συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας μετά τον περασμένο χειμώνα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το γαλλικό δίκτυο «Foot Mercato» οι Πειραιώτες έχουν ξανά στη λίστα με τα μεταγραφικά τους «θέλω» το όνομα του Μπενσαρκί ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ζάμαλεκ της Αιγύπτου.

Στην Αίγυπτο ο Μπενσαρκί σημείωσε συνολικά 39 γκολ και 27 ασίστ σε 105 ματς κυρίως από αγωνιζόμενος ως αριστερός εξτρέμ, ενώ ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον με τα όσα γράφονται στη Γαλλία, δεν «παίζει» μόνος για την υπογραφή του, αφού στο… κυνήγι του βρίσκονται επίσης η Αλ Αχλί και η Γκαράφα.

Ο διεθνής με την εθνική Μαρόκου Μπενσαρκί στο πρόσφατο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης με τις Φες, Καζαμπλάνκα, Λανς και Αλ Χιλάλ στην Σαουδική Αραβία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς