18.6 C
Athens

Αγκαλιά με Κάνααν ο Ολυμπιακός!

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αμερικανού γκαρντ στους νταμπλούχους Ελλάδας

Λεπτομέρειες φαίνεται να απομένουν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Αϊζέια Κάνααν, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Τάιλερ Ντόρσεϊ που σήμερα ενημέρωσε τους Πειραιώτες για την απόφασή του να συνεχίσει στο NBA.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε για άλλη μια φορά όπως και στην περίπτωση Μπολομπόι άμεσα προκειμένου να προλάβουν τις άλλες ομάδες και να κάνουν δικό τους τον πολυπόθητο Κάνααν, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται «αγκαλιά» με τους Ερυθρόλευκους.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να «κλείσει» οριστικά το deal και να πέσουν οι υπογραφές ώστε ο Κάνααν να μπει στα… παπούτσια του Ντόρσεϊ από τη νέα σεζόν στο ΣΕΦ όντας η δεύτερη ηχηρότατη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού στην καλοκαιρινή αγορά.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Αμερικανός άσος την ξεκίνησε ως παίκτης της Ούνικς με τρομερά ποσοστά από την περιφέρεια στη Euroleague, ενώ την έκλεισε με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία με την οποία τερμάτισε τη συνεργασία του πρόωρα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς