20.7 C
Athens

Ναδάλ: Πιο σημαντικό πράγμα από τους τίτλους είναι η ευτυχία

Ο Ράφα Ναδάλ το πίστεψε αλλά τελικά υπέκυψε στους πόνους του κι όπως τόνισε επέλεξε την ευτυχία από την προοπτική ενός ακόμη τίτλου στο Wimbledon στέλνοντας με την απόσυρσή του τον Νικ Κύργιο απευθείας στον τελικό της Κυριακής (10/7).

Αποσύρεται από τον ημιτελικό του Wimbledon ο Ναδάλ, στον τελικό της Κυριακής άνευ αγώνα ο Κύργιος!

Ο Ισπανός θρύλος του τένις υπέστη ρήξη επτά χιλιοστών σε έναν από τους κοιλιακούς μυς μετά τον προημιτελικό με τον Φριτς, κάτι που τελικά θα τού στερήσει το δικαίωμα να διεκδικήσει το τρόπαιο ενός ακόμη γκραν σλαμ, με τον ίδιο να δηλώνει στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ότι τίποτα και κανέναν τρόπο δεν συγκρίνονται με την ευτυχία την οποία ο ίδιος δεν θα διακινδυνεύσει να χάσει.

Αναλυτικά ένα μέρος των δηλώσεών του:

«Πρέπει ν΄ αποσυρθώ από το τουρνουά, καθώς υποφέρω από πόνους στους κοιλιακούς» παραδέχθηκε ο Ναδάλ στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και συνέχισε.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα νικήσω δύο αγώνες έχοντας αυτούς τους πόνους. Για μένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ευτυχία απ΄ ότι ένας τίτλος, έστω κι αν όλοι γνωρίζουν πόση μεγάλη προσπάθεια κατέβαλλα για να φτάσω έως εδώ. Δεν μπορώ να ρισκάρω και να μείνω εκτός για δύο-τρεις μήνες. Είμαι πολύ λυπημένος».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς