23.5 C
Athens

Ο Ερυθρός Αστέρας ευχαρίστησε τον Νέντοβιτς για τις «κινήσεις» που έκανε ώστε να αφήσει τον Παναθηναϊκό

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο Αστέρας φρόντισε να ευχαριστήσει τον 31χρονο γκαρντ για την «τεράστια επιθυμία» που έδειξε για την επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε αλλά και για τις «κινήσεις» που έκανε ώστε να αποχωρήσει άμεσα από το «τριφύλλι»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αποτελεί κι επίσημα από σήμερα παίκτη του Ερυθρού Αστέρα, επιστρέφοντας στην ομάδα της πατρίδας του έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια και την πρώτη τετραετία του εκεί (2008-2012).

Επίσημο: Νέντοβιτς τριετίας στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Σέρβος άσος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό μετά από δύο γεμάτες σεζόν στην Ελλάδα όπου αποτέλεσε τον ηγέτη των Πρασίνων με τη σερβική ομάδα να τον αποκτά έναντι μόλις 300.000 ευρώ, όπως είχε οριστεί το ποσό της αποδέσμευσής του.

Μάλιστα στη σχετική ανακοίνωσή του ο Αστέρας φρόντισε να ευχαριστήσει τον 31χρονο γκαρντ για την «τεράστια επιθυμία» που έδειξε για την επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε αλλά και για τις «κινήσεις» που έκανε ώστε να αποχωρήσει άμεσα από το «τριφύλλι».

Αναλυτικότερα:

«Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει με αυτή την ευκαιρία να εκφράσει την τεράστια ευχαρίστηση του επειδή ο Νεμάνια έδειξε τεράστια επιθυμία να γυρίσει στον Ερυθρό Αστέρα και για αυτό έκανε σημαντικές κινήσεις ώστε να αφήσει τον προηγούμενο κλαμπ του».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς