23.5 C
Athens

Η Νότιγχαμ οριστικοποιεί την απόκτηση των Ρίτσαρντς και Γουίλιαμς με συνολικό κόστος 30 εκατ. ευρώ!

Πολύ κοντά στην οριστική απόκτηση των Ομάρ Ρίτσαρντς και Νέκο Γουίλιαμς για την ενίσχυση της άμυνάς της βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ, που μέχρι τώρα κινείται πιο «ζωηρά» με βάση την ποσότητα των παικτών από κάθε άλλη ομάδα της Premier League, έχοντας σπαταλήσει ήδη παραπάνω από 45 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές!

Η αγγλική ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ανακοινώσει ήδη από την έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου τους Αβονίγι, Μπιανκόνε, Χέντερσον και Νιακατέ και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από το να κλείσει και τα deal με τους Ομάρ Ρίτσαρντς της Μπάγερν Μονάχου και Νέκο Γουίλιαμς της Λίβερπουλ.

Οι Ρεντς του Νότιγχαμ τα έχουν βρει σε όλα τόσο με την πλευρά των παικτών όσο και με τις ομάδες τους και πλέον μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να προσθέσουν δύο ακόμη ποιοτικές μονάδες στο ρόστερ τους ώστε να εμφανιστούν πανέτοιμοι για τον δύσκολο και απαιτητικό μαραθώνιο της Premier League.

Συνολικά οι δύο παίκτες θα κοστίσουν 30 εκατομμύρια ευρώ στη Νότιγχαμ, καθώς τόσο στην περίπτωση του Ρίτσαρντς (10 εκατ. ευρώ) όσο και στου Γουίλιαμς (20 εκατομμύρια) οι απαιτήσεις ήταν υψηλές και το κασέ ακόμη πιο… τσιμπημένο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς