19.7 C
Athens

Ριζούλης: «Τέλος η ΚΑΕ Λάρισα, δε θα πάω φυλακή για την ομάδα»

Την απόφασή του να αναστείλει τη λειτουργία της ΚΑΕ Λάρισας, καθώς είναι αδύνατον η ομάδα να αντεπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις της Basket League, ανακοίνωσε ο Θεόδωρος Ριζούλης.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Ελευθερία», ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη χαμηλή κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, παρά το γεγονός ότι η ομάδα πέρυσι τερμάτισε στην 4η θέση.

«Τέλος η Λάρισα ΚΑΕ, δε θα πάω εγώ φυλακή για να έχω μια ομάδα. Μέχρι τώρα έχουμε πουλήσει μόλις είκοσι εισιτήρια διαρκείας παρότι τερματίσαμε στην τέταρτη θέση. Για ποιον λόγο να ασχοληθώ. Θα πηγαίνω και εγώ σαν φίλαθλος να βλέπω αγώνες έστω και αν χρειαστεί να κάνω κάποια χιλιόμετρα.

Η Λάρισα μπορεί να χάρηκε, να γέμισε το γήπεδο, αλλά δυστυχώς μια ομάδα για να συντηρηθεί χρειάζονται πολλά χρήματα και εγώ δεν τα έχω. Ο ΕΣΑΚΕ ζητάει να έχει μια ομάδα προϋπολογισμό 800.000 ευρώ και καλά κάνει. Όταν εμείς έχουμε έσοδα με το ζόρι 250.000 ευρώ πώς να βγάλουμε τη χρονιά; Φέτος με το ζόρι θα ξεπληρώσουμε τους παίκτες», τόνισε ο Θεόδωρος Ριζούλης.

Ο ΕΣΑΚΕ απέρριψε πρόσφατα το αίτημα των Θεσσαλών για χορήγηση άδειας για το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου, αφού ο σχετικός φάκελος παρουσίαζε πολλές ελλείψεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς