17.2 C
Athens

Ο αντικαταστάτης του Ντόρσεϊ και η απόλυτη προτεραιότητα του Ολυμπιακού που λέγεται Σάσα Βεζένκοφ

Ο ΑΘΛΟΣ γράφει για την απόλυτη προτεραιότητα του Ολυμπιακού αλλά και για την αναζήτηση διαδόχου του Τάιλερ Ντόρσεϊ που δεν περιορίζεται μονάχα στον Αϊζέια Κάνααν

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, έχοντας ενημερώσει τους ανθρώπους των νταμπλούχων πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο NBA. Η εξέλιξη αυτή κάθε άλλο παρά κεραυνό εν αιθρία δεν αποτέλεσε για τους Πειραιώτες, αφού η επιθυμία του Ελληνοαμερικανού γκαρντ ήταν γνωστή από… πέρυσι.

Ο μοναδικός λόγος προβληματισμού έχει να κάνει με το ελληνικό διαβατήριο του Ντόρσεϊ, αφού κατά τα άλλα υπάρχουν παίκτες που μπορούν να καλύψουν επάξια το κενό του. Προς το παρόν όμως, η απόλυτη προτεραιότητα του Ολυμπιακού δεν είναι η αντικατάσταση του Τάιλερ αλλά η παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Ντόρσεϊ ενημέρωσε τον Ολυμπιακό πως θα συνεχίσει στο NBA

Ως ο πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν που πέρασε και ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του ελληνικού κορμού, ο Σάσα πράγματι αφήνει τους Ερυθρόλευκους να ζουν στην αγωνία μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Μπορεί η αποχώρηση του Ντόρσεϊ να μην αλλάζει τον σχεδιασμό, δεν ισχύει το ίδιο όμως και σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Βεζένκοφ.

Ο Ολυμπιακός περιμένει με υπομονή την τελική απόφαση του 27χρονου φόργουορντ, ευελπιστώντας σε παραμονή του. Ήδη έχει διαφανεί η πρόθεση για τη δημιουργία μιας φροντ λάιν επιπέδου φάιναλ φορ και κομβικό ρόλο σε αυτήν θα έχει ασφαλώς ο Σάσα.

Όσο για τον αντικαταστάτη του Ντόρσεϊ, οι επιλογές είναι συγκεκριμένες. Η περίπτωση του Αϊζέια Κάνααν είναι μια από αυτές που απασχολούν τους νταμπλούχους, όχι όμως και η μοναδική. Τον Αμερικανό τον θέλει και η Φενέρ (όπως ήθελε και τον Ντόρσεϊ), επομένως υπάρχουν δεδομένες δυσκολίες. Ονόματα ωστόσο υπάρχουν κι άλλα και ίσως προκύψουν ακόμα περισσότερα μετά την ολοκλήρωση του Summer League στο NBA…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς