16.8 C
Athens

Στη Γαλατά με 3 εκ. ευρώ ο Σέρτζιο Ολιβέιρα

Μεταγραφή... ληστεία για τη Γαλατά που απέκτησε τον Σέρτζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο έναντι μόλις 3 εκ. ευρώ

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ήταν ο παίκτης – αποκάλυψη της Πόρτο στη σεζόν 2020/21. Με 13 γκολ στο πρωτάθλημα (το οποίο κατέληξε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας) και άλλα 5 στο Τσάμπιονς Λιγκ (τα τρία με πέναλτι και το ένα με πανέξυπνο φάουλ μέσα στο Τορίνο) ο Πορτογάλος μέσος φαινόταν να έχει εξασφαλισμένη θέση για τη νέα σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν τον εμπιστεύτηκε ιδιαίτερα και μετά από κάποιες ολιγόλεπτες συμμετοχές τον παραχώρησε δανεικό στη Ρόμα του Μουρίνιο. Εκεί πανηγύρισε το Conference League, ωστόσο οι Ρωμαίοι δεν έδειξαν διάθεση να τον κρατήσουν και φέτος. Και κάπως έτσι, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα γυρίζει σελίδα στην καριέρα του, αποχαιρετώντας μάλλον για πάντα την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν από τα 10 του.

Με 3 εκ. ευρώ η Γαλατασαράι έκανε δικό της τον 30χρονο κεντρικό μέσο, σε ένα deal που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί… ληστεία αν λάβουμε υπόψη την ποιότητα του Ολιβέιρα. Ο τουρκικός σύλλογος συμφώνησε με τον για ένα φεγγάρι παίκτη του ΠΑΟΚ για συμβόλαιο τεσσάρων ετών και όλα δείχνουν πως ο Σέρτζιο θα γεράσει στις όχθες του Βοσπόρου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς